Voor 15:00 uur besteld, in omgeving Capelle a/d IJssel/Rotterdam dezelfde dag bezorgd

Het is ook mogelijk om de bestelling op te halen

Wie zijn wij?

Van oorsprong zijn wij een echt familiebedrijf.

De meeste klanten kennen ons dan ook als, onze familienaam, Peperzak.

Met ons gezellige, vaste maar ook hechte team streven we ernaar om onze klanten ten alle tijden van dienst te zijn. Of het nu gaat om advies bij aankoop of in gebruik, het samenstellen van bloemen en planten, het inpakken van uw aankopen in tasjes, doosjes of in cadeauverpakking of echte ouderwetse klantvriendelijkheid.

 

Al onze bloemen en planten worden iedere dag vers ingekocht op de veiling, door onze eigen inkoper en daarna vervolgens in de winkel door ons uitermate bekwame personeel verwerkt tot: mooie boeketten al vanaf €6.99, bloemstukken in diverse soorten en maten, boeketten in vaas en plantenbakken voor binnen en buiten. Ook hebben we een uitgebreid assortiment aan losse bloemen en planten, die op deze zelfde manier ingekocht worden. Ook deze kunnen wij terwijl u wacht voor u samenstellen. We houden dus álle touwtjes in eigen handen. Op deze manier bieden we u de beste kwaliteit voor de allerbeste prijs!

 

Gedurende het hele jaar door komen er bij ons, van diverse leveranciers, decoratie artikelen binnen. Standaard collecties, glas, binnen en buiten potten en zijde bloemen en planten en accessoires die steeds weer aangevuld worden, maar ook wisselende, vernieuwende collecties, vaak m.b.t. het seizoen op dat moment.

Naast onze service en de tientallen jaren ervaring in het in -en verkopen van planten, bloemen, zijde artikelen en diverse soorten decoratie voor binnen en buiten, zijn wij ook zeer professioneel in het adviseren en maken van bruids –en rouwwerk.

Bij onze informatiebalie wordt alle tijd uitgetrokken om u (en uw familie) serieus van dienst te zijn.

Bij een uitvaart: met diverse boeken, recente foto’s op de computer en professioneel advies doen we onze uiterste best om u te adviseren om een goede keuze te maken. Alles kan voor u gemaakt worden, dus ook als u iets in uw hoofd heeft, of ergens anders gezien heeft, wat niet in onze boeken staat. De linten die er vaak aangaan drukken wij zelf, ter plaatse in de winkel en ook hierbij is er heel veel mogelijk.

 

Bij een bruiloft: ook voor de mooie dagen hebben we diverse foto’s om u een beeld te geven wat er allemaal kan. Maar ook hiervoor geldt: alles kan en mag. U kunt ook zelf foto’s meenemen (of mailen) zodat we het helemaal kunnen maken zoals u het wilt. Onder het kopje Bruidswerk staat de uitleg omtrent modellen en de prijzen op een rijtje.

 

Kortom, de Bloemenplantage is dé zaak voor al uw kamer -en buiten planten, bloem,- rouw -en bruidswerk, zijde bloemen en planten, aardewerk en glas, woon – en kerstdecoratie. Dus Alles voor huis, tuin, balkon en bedrijf!