Winkelwagen

0 product(en) €0,00
  • Voor 15:00 uur besteld, in omgeving Capelle a/d IJssel/Rotterdam dezelfde dag bezorgd
  • Het is ook mogelijk om de bestelling op te halen

Rouwstukken

Hieronder vindt u de modellen van de rouwstukken met daarbij de prijzen en foto's. De bloemen kunt u natuurlijk zelf bepalen, wanneer u in de winkel bent, lopen we met u mee naar de bloemencel zodat u een goed beeld krijgt van het seizoen en de daarbij horende soorten bloemen. Ook kunnen we u daar goed adviseren wat mooi bij elkaar past. Al onze collega's bij de informatiebalie, hebben jarenlang ervaring en kunnen u op die manier het beste adviseren. 


Biedermeier

Dit zijn ronde stukken. We maken ze al vanaf € 19,99 dan hebben ze een doorsnede van ongeveer 20 cm. Dat kan uiteraard ook groter, maar is niet altijd nodig of gewenst. 


Gegroepeerd

Deze stukken zijn wat moderner. Dit wil zeggen dat in plaats dat de bloemen gemengd in het stuk gestoken zijn zoals bijvoorbeeld een boeket gebonden is en zoals bij de traditionele biedermeiers en ovale stukken, de bloemen in groepjes opgestoken zijn. Vaak worden er ook wat grovere, luxere bloemen, zoals bijvoorbeeld Phaleanopsis Orchideeën voor gekozen omdat die in dit soort stukken meer tot hun recht komen. Op de foto's krijgt u een goed idee hoe zo'n stuk er nu precies uitziet. Gegroepeerde stukken zijn meestal ovaal van vorm en worden vanaf € 45,- gemaakt, dan zijn ze ongeveer 30 cm lang. Ook het formaat voor bijvoorbeeld op de kist kan in dit model voor u opgemaakt worden. 


Ovaal

Deze stukken zijn traditioneel gestoken, vaak met rozen en mooie bijbloemen naar keuze. Ze zijn vanaf € 60,- en dat is dan ongeveer 50 á 60 cm lang. Ook dit is een beginprijs en we kunnen de stukken altijd groter voor u maken wanneer u dit wilt.


Kistbedekking

Bij een kistbedekking wordt vaak gedacht dat het stijf is, grof of erg duur. Maar niets is minder waar, in sommige gevallen is het juist mooier en misschien voordeliger om voor een kistbedekking te kiezen. Bijvoorbeeld als de nabije familie, van wie de stukken op de kist komen, in plaats van drie of vier stukken, met elkaar een stuk doen en dan is een kistbedekking erg mooi en geschikt. Een kistbedekking betekent niet altijd dat de hele kist bedekt is. Dat kan wel, maar u kunt ook kiezen voor de helft of driekwart bedekt. De prijs is erg afhankelijk van de bloemen waar u voor kiest, maar begint ongeveer bij € 175,-.