Winkelwagen

0 product(en) €0,00
  • Voor 15:00 uur besteld, in omgeving Capelle a/d IJssel/Rotterdam dezelfde dag bezorgd
  • Het is ook mogelijk om de bestelling op te halen

Rouwwerk

Rouwwerk

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er een hoop op u af. Wat betreft de bloemen, kunt u dat met een gerust hart aan ons overlaten. Ieder stuk wordt met zorg besproken, gemaakt en eventueel bezorgd. We nemen dit uiterst serieus en krijgen veel complimenten en terugkerende of doorverwezen klanten. Hieronder vindt u alle nodige informatie,  prijzen, soorten stukken, foto's en alles m.b.t. de linten inclusief voorbeelden van teksten. Mocht u, na deze informatie en foto's iets niet kunnen vinden, dan mag u ons altijd mailen of bellen.


Stukken

Er zijn diverse vormen als het aankomt op rouwstukken. De meest voorkomende vormen zijn: Biedermeier, Gegroepeerd, Ovaal en kistbedekking. Op de volgende pagina, onder lees meer, vindt u prijzen,  informatie en foto's van al deze vormen.


Linten

Vaak gaan er linten aan een rouwstuk. Dit drukken wij zelf, in de winkel en kan dus helemaal naar wens worden gemaakt. In de webshop houden wij standaard een witte tint lint aan met gouden letters. Onder lees meer vindt u een simpele uitleg over hoe zo'n lint eruit komt te zien, wat het kost en er staan voorbeelden van teksten. In de webshop houden wij standaard een witte tint lint aan met gouden letters.


Diverse vormen

Naast de "gangbare"modellen, zoals hierboven besproken, kunt u ook een groot aantal aan andere vormen bij ons bestellen. Zoals bijvoorbeeld: harten, kruizen, beren, ankers, maar eigenlijk alles wat u zou willen, kunnen we voor u maken. Onder lees meer vindt u prijzen en foto's van de diverse vormen die we hebben gemaakt. Staat er niet tussen wat u zocht, schroom dan niet om ons ernaar te vragen.