Voor 15:00 uur besteld, in omgeving Capelle a/d IJssel/Rotterdam dezelfde dag bezorgd

Het is ook mogelijk om de bestelling op te halen

Ons aanbod in de winkel

We zijn eigenlijk een ‘uit de kluiten gewassen’ bloemenwinkel met het hart van een buurtsuper.

Er is altijd ruimte voor een praatje en klantvriendelijkheid en service staan dan ook bovenaan

op onze lijst. Samen met vakbekwaamheid, op ieder vakgebied hebben we echte kenners

in dienst, die o.a. kunnen helpen bij vragen en/of adviseren om een goede keuze te maken.

U kunt bij ons terecht voor:

* Verse bloemen en planten
* Verse bloemstukken en boeketten
* Opgemaakte plantenbakken
Al onze bloemen en planten worden iedere dag vers ingekocht op de veiling, door onze eigen inkoper en daarna vervolgens in de winkel door ons uitermate bekwame personeel verwerkt tot: mooie boeketten al vanaf €6.99, bloemstukken in diverse soorten en maten, boeketten in vaas en plantenbakken voor binnen en buiten. Ook hebben we een uitgebreid assortiment aan losse bloemen en planten, die op deze zelfde manier ingekocht worden. Ook deze kunnen wij terwijl u wacht voor u samenstellen. We houden dus álle touwtjes in eigen handen. Op deze manier bieden we u de beste kwaliteit voor de allerbeste prijs!
* Rouwwerk
Wanneer een dierbare overlijdt, komt er een hoop op u af. Wat betreft de bloemen, kunt u dat met een gerust hart aan ons overlaten. Ieder stuk wordt met zorg besproken, gemaakt en eventueel bezorgd. We nemen dit uiterst serieus en krijgen veel complimenten en terugkerende of doorverwezen klanten.
* Bruidswerk
Gaat u trouwen?! Allereerst van harte gefeliciteerd! Voor al het bloemwerk rondom deze speciale dag, bent u bij ons op het juiste adres. Van tafelarrangementen, tot bloemstukken voor op de auto tot natuurlijk het bruidsboeket en de corsages, alles kunnen we op maat voor u maken. Weet u nog niet zo goed wat u wilt? In de winkel hebben we diverse foto’s om u een idee te geven wat er mogelijk is. Of misschien heeft u zelf ideeën en/of foto’s, alles kan en alles mag!
* Woondecoratie
Het hele jaar door komen er, vaak bijpassend aan het seizoen van dat moment, leuke en mooie accessoires binnen. Alles om uw huis, tuin en/of balkon gezellig te maken. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld: alles m.b.t. kaarsen, fotolijstjes, spiegels, vogelhuisjes, allerlei soorten windlichten/lantaarns, schilderijen, diverse soorten vogels en vlinders, (natuurlijke) materialen zoals houten slingers en stronken, maritiem, een ruim aanbod aan kerstdecoratie en nog veel meer.
* Glas
Achterin onze winkel hebben we een speciale glas-afdeling, hier staan alle glazen vazen in allerlei soorten en maten. Er zijn vaste series, maar er komen ook vaak nieuwe soorten bij. Hier vindt u voor ieder boeket, of plant natuurlijk, een geschikte vaas!

* Rieten manden
U kunt bij ons ook terecht voor diverse soorten rieten manden. Verschillende soorten vlechtwerk, kleuren, soorten en maten komen er het hele jaar aangepast aan het seizoen bij ons binnen. Bent u naar iets specifieks op zoek? Dan kunnen we dat wellicht voor u bestellen, vraag ernaar in de winkel.
* Potten voor binnen en buiten
Verspreid in de winkel en op onze Potterie, het gehele achterste gedeelte van de winkel, hebben wij diverse soorten aardewerk staan. Van verschillende leveranciers waaronder ook PTMD! Maar ook vaste series die altijd op voorraad zijn, of in bestelling om door de leverancier aangeleverd te worden. Ook naar aanleiding van het seizoen, komen daar ook diverse keren per jaar nieuwe dingen bij. We proberen ons assortiment zo breed mogelijk te houden zodat er voor ieder wat wils is, want over smaak valt natuurlijk niet te twisten! Vazen, potten, schalen, allerlei kleuren, soorten en maten ieder voor de beste prijs.
* Zijde bloemen en planten
Vroeger… vroeger waren zijde bloemen en planten ook wel kunst genoemd, echt nep. Maar tegenwoordig is het zo mooi dat het haast niet meer van het echt te onderscheiden is. Zo prachtig, van strakke groene planten voor die hoek in de kamer waar het toch te donker is om een echte plant neer te zetten, tot grote Phaleanopsis-orchideeën in uw raamkozijn. Gedurende het hele jaar komen er geregeld nieuwe leveringen aan zijde bloemen en planten. Neutrale dingen, maar ook seizoensgebonden artikelen, zoals bijvoorbeeld tulpen in het voorjaar, geraniums in de zomer, herfsttakken in het najaar en kerststerren met de kerst.