Winkelwagen

0 product(en) €0,00
  • Voor 15:00 uur besteld, in omgeving Capelle a/d IJssel/Rotterdam dezelfde dag bezorgd
  • Het is ook mogelijk om de bestelling op te halen

Corsages

Ook corsages zijn er in diverse soorten en maten. Van traditionele bruidscorsages voor bruid(egom) tot moderne polscorsages voor bruidsmeisjes of in plaats van bruidsboeket.


Bruidscorsages

Deze corsages worden helemaal aangepast aan het bruidsboeket. Om die reden staan de meeste bruidscorsages in de fotoalbums bij de bruidsboeketten. onderstaand album is dus een klein onderdeel van de foto's van de bruidscorsages. Bij het album van de handgebonden bruidsboeketten staan de meeste corsages afgebeeld. 

De bruidscorsages zijn vanaf € 6,-


Gastencorsages

Gastencorsages kunt u zo uitgebreid laten maken als u zelf wilt. Wij maken ze vaak standaard met een wit/creme roosje en wat blad en fijns erbij, maar als u het anders wilt is dat natuurlijk geen probleem!

Deze corsages zijn vanaf € 4,-


Polscorsages

De modernste vorm van corsages. En hier is heel veel mogelijk.  Het kan fijntjes op een lintje, op een eigen (stevige) armband, maar we hebben ook speciale klik armbanden waar we ze op kunnen maken. 

De polscorsages zijn vanaf € 7,50. Maar wilt u het in plaats van een boeket, dan werken we meestal met twee of meer wat grotere pols/armcorsages.