Winkelwagen

0 product(en) €0,00
  • Voor 15:00 uur besteld, in omgeving Capelle a/d IJssel/Rotterdam dezelfde dag bezorgd
  • Het is ook mogelijk om de bestelling op te halen

Boeketten

Voor iedere bruid is er een passend boeket. Of het nu om een traditioneel, modern of artistiek boeket gaat, alles is mogelijk. Over het algemeen vallen de bruidsboeketten wel altijd in één van de drie onderstaande modellen. 


Handgebonden

Het klinkt misschien een beetje gek, maar handgebonden wil zeggen dat u de stelen in uw handen heeft. Natuurlijk wel netjes afgebonden met bloemenband en/of lint naar keuze, maar niet op een houder met oase zoals onderstaande modellen. Of te wel 'met de hand gebonden'.

Mede daardoor is dit model al mogelijk vanaf  € 50,-. 

Handgebonden bruidsboeketten kunnen als een bolletje met onder andere roosjes worden gemaakt, maar ook modern met bijvoorbeeld groepjes bloemen.

In het foto album staan diverse voorbeelden om een goed beeld te krijgen van dit model.

 


Waterval

Ook wel een druppel genoemd. Dit bruidsboeket wordt opgestoken op een houder met oase, zodat er een hangend effect ontstaat. Vooral mooi met diverse soorten orchideeën, maar met bijna iedere bloem mogelijk. 

De prijs is vanaf € 125,-, maar dan heb je wel wat!

Voor voorbeelden en ideeën klikt u op het foto album.

 


Biedermeier

 Ook dit bruidsboeket wordt op een houder opgemaakt, maar dan rond. Het kan zo rond als een bal, maar ook wat rommeliger, wat u wilt. Het verschil met een handgebonden bol en een bol op een houder is dat er wat meer bloemen kunnen worden gebruikt. Met een handgebonden model wordt het gedeelte dat u de hele dag vast moet houden veel te groot en zwaar en bij dit model wordt het grootste gedeelte van de stelen verwijderd en het bovenste deel in de houder opgestoken. De houder blijft altijd dezelfde grootte alleen de bol wordt voller of groter! Een goed alternatief als u een volle of wat rommelige bol wilt. 

Benieuwd? Kijkt u gerust in onderstaand fotoalbum.