Voor 15:00 uur besteld, in omgeving Capelle a/d IJssel/Rotterdam dezelfde dag bezorgd

Het is ook mogelijk om de bestelling op te halen

Bruidswerk

Gaat u trouwen?! Allereerst van harte gefeliciteerd!

Voor al het bloemwerk rondom deze speciale dag, bent u bij ons op het juiste adres.

 

Voor diverse voorbeelden van ons werk,

kunt u kijken op onze facebook of instagram pagina.

Van tafelarrangementen, tot bloemstukken voor op de auto tot natuurlijk het bruidsboeket en de corsages, alles kunnen we op maat voor u maken. Weet u nog niet zo goed wat u wilt? In de winkel hebben we diverse foto’s om u een idee te geven wat er mogelijk is. Of misschien heeft u zelf ideeën en/of foto’s, alles kan en alles mag!

 

Hier volgen de richtlijnen qua prijzen en modellen.

 

Bruidsboeketten zijn over het algemeen onder te verdelen in drie modellen.

 

• Handgebonden
Het klinkt misschien een beetje gek, maar handgebonden wil zeggen dat u de stelen in uw handen heeft. Natuurlijk wel netjes afgebonden met bloemenband en/of lint naar keuze, maar niet op een houder met oase zoals onderstaande modellen. Of te wel ‘met de hand gebonden’.
Mede daardoor is dit model al mogelijk vanaf € 100,-.
Handgebonden bruidsboeketten kunnen als een bolletje met onder andere roosjes worden gemaakt, maar ook modern met bijvoorbeeld groepjes bloemen.

• Waterval
Ook wel een druppel genoemd. Dit bruidsboeket wordt opgestoken op een houder met oase, zodat er een hangend effect ontstaat. Vooral mooi met diverse soorten orchideeën, maar met bijna iedere bloem mogelijk.
De prijs is vanaf € 175,- maar dan heb je wel wat!

• Biedermeier
Ook dit bruidsboeket wordt op een houder opgemaakt, maar dan rond. Het kan zo rond als een bal, maar ook wat speelser, wat u wilt. Het verschil met een handgebonden bol en een bol op een houder is dat er wat meer bloemen kunnen worden gebruikt. Met een handgebonden model wordt het gedeelte dat u de hele dag vast moet houden veel te groot en zwaar en bij dit model wordt het grootste gedeelte van de stelen verwijderd en het bovenste deel in de houder opgestoken. De houder blijft altijd dezelfde grootte alleen de bol wordt voller of groter! Een goed alternatief als u een voller of wat speelser rond boeket wilt. Dit model is vanaf € 150,-

 

Corsages
Corsages zijn er in veel soorten en maten. Voor de bruid(egom), gasten, bruidsmeisjes etc.

• Bruidscorsages
Deze corsages worden helemaal aangepast aan het bruidsboeket. 
De bruidscorsages zijn vanaf € 7,50,-

• Gastencorsages
Gastencorsages kunt u zo uitgebreid laten maken als u zelf wilt. Wij maken ze vaak standaard met een wit/crème roosje en wat blad en fijns erbij, maar als u het anders wilt is dat natuurlijk geen probleem!
Deze corsages zijn vanaf € 5,-

Onze corsages zijn standaard met een speldje, u kunt ook kiezen voor magneetjes, hiervoor geldt een meerprijs van € 2,- per corsage.

• Polscorsages
De modernste vorm van corsages. En hier is heel veel mogelijk.  Het kan fijntjes op een lintje/elastiek of op een eigen (stevige) armband.
De polscorsages zijn vanaf € 12,50. Wilt u het in plaats van een boeket, dan werken we meestal met twee of meer wat grotere pols/arm corsages.

 

Autostukken
Iedere trouwauto is al bijzonder op zichzelf. maar met een mooi bloemstuk op de motorkap, antenne of handgreep corsage of bloemstuk op de hoedenplank wordt deze nog feestelijker.

 

• Antenne corsages; Dit zijn kleine boeketjes die speciaal worden gemaakt om vast te maken aan uw antenne. Vanaf € 10,- heeft u al een antenne of deurgreep corsage.
Eventueel ook voor de andere (volg)auto’s een feestelijke toevoeging!

• De autostukken voor op de motorkap worden speciaal opgemaakt op een zuignap. Deze is met een simpele handeling muurvast te maken zonder beschadigingen aan de auto en met dezelfde handeling weer gemakkelijk los te maken. Geheel aangepast aan uw bruidsboeket voor het complete plaatje. De prijzen voor deze stukken zijn: ronde vorm vanaf € 75,- en ovale vorm vanaf  €100,-. Afhankelijk van het formaat van de auto, want het moet natuurlijk wel in verhouding zijn. Voor in de auto, zoals bijvoorbeeld op het dashboard of hoedenplank kunnen we ook mooie stukken maken. De prijzen hiervan zijn geheel afhankelijk van de ruimte die er beschikbaar is.

 

Heeft u na deze informatie nog vragen? U kunt ons altijd bellen of mailen.

 

 

Instagram:

https://www.instagram.com/de_bloemenplantage/