Winkelwagen

0 product(en) €0,00
  • Voor 15:00 uur besteld, in omgeving Capelle a/d IJssel/Rotterdam dezelfde dag bezorgd
  • Het is ook mogelijk om de bestelling op te halen

Algemene voorwaarden

1) Met betrekking tot een bestelling op de webshop:


Ondanks dagverse aanlevering van onze bloemen en planten, kan uw bestelling iets anders uitvallen dan op de foto, i.v.m. seizoenswisselingen en het dagelijkse aanbod op de veiling.

Is er niemand aanwezig op het bezorgadres, dan wordt het indien mogelijk bij de buren afgeleverd. Als dit niet lukt, wordt de bestelling mee terug genomen en proberen we het later nog eens. Wellicht worden er dan wel opnieuw bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan: achteraf betalen. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna . Algemene informatie over Klarna vindt u hier .   
Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

2) Met betrekking tot een aankoop in de winkel:

Levende materialen, zoals planten, bloemen, bloemstukken en plantenbakken mogen niet worden geruild.
Ruilen van niet levende producten zoals b.v. zijde, decoratie artikelen en aardewerk moet geschieden binnen 8 dagen na aankoop.
U kunt direct iets anders uitzoeken of u ontvangt een tegoedbon.
Wij geven géén geld terug.
Bij een klacht, dient u uw aankoop mee te nemen naar de winkel voor evaluatie, indien het aan het product ligt, wordt het geheel vergoed.